Tallers curs 2019-20

Construcció, Bricolatge creatiu, tinkering.

Són 3 títols que hem posat als nostres tallers més demanats en diferents moments i seguim buscant el nom ideal. El que sí que hem trobat és la definició: “Un espai actiu i participatiu per educar amb enginy sense dependre de les pantalles”.
És un taller diferent, únic i molt enriquidor! Un curs per descobrir com funcionen les coses i aplicar la tècnica d’una manera lúdica.
Toquem materials com la fusta, cartró, filferro, guix, cordes… i aprenem a utilitzar eines de debó.

Aquests tallers fan una proposta diferent: la de construir joguines o invents amb les pròpies mans, crear petits enginys utilitzant eines de debò i sense necessitar pantalles ni piles. Així els infants aprenen habilitats importants per a somiar i construir en la realitat, experimentant com enfrontar-se a problemes reals i palpables, així com a la frustració. Això els empodera i ajuda a millorar l’autoestima.

EDATS

Els grups de construcció es formen segons franges d’edat. Van des de 1r a ESO.

CALENDARI

Els tallers segueixen el calendari escolar. Comencem el 16 de setembre i acabem el 22 de juny.

INSCRIPCIÓ

Les inscripcions estan obertes (mentres hi hagi places)

 • INSCRIPCIÓ es poden fer online omplint un senzill formulari. O bé podeu venir al local, enviar email (canxic@canxix.com) o whatsapp (678192759).
 • PAGAMENT MATRÍCULA: Cal fer el pagament de 20€ de matrícula (1 cop) per a considerar la inscripció feta, i abans de començar el curs un/a tutor/a legal del menor l’ha de formalitzar venint a omplir i signar un full de dades i autoritzacions. Aquest pagament puntual es pot fer en efectiu al local o bé fent ingrés al compte ES41 0081 0018 9900 0170 9581

PAGAMENTS MENSUALS

 • Els pagaments s’han de fer durant els 15 primers dies de cada mes.
 • Es poden fer en efectiu al local, o bé mitjançant ingrés o per domiciliació bancària. En cas de rebut retornat (opció domiciliació) es cobrarà el recàrreg de 3€ que ens cobra el banc en aquests casos.
 • El setembre és l’únic mes que només es paga la meitat 1/2.

Acompanyament creatiu.

Espai de descoberta artística per als alumnes; sense pressió per al resultat final, posem l’accent a disfrutar junts el procés creatiu, la creació i el joc, experimentant amb materials i processos que ens sorprendran.

Els tallers es plantegen com a propostes de creació que sorgeixen al voltant de la lectura d’un llibre àlbum infantil (en el cas dels més menuts), i amb aquesta lectura iniciem el taller. Procurem que l’infant es pugui moure tant lliurement com sigui possible (no treballem sobre la taula sempre), i l’acompanyem en l’experimentació dels materials i processos.

Els materials que manipulem són senzills i variats i adequats per a l’edat: papers, fang, fusta, témpera, roba… i seleccionem els llibres entre els millors àlbums infantils, tant clàssics com novetats.

Mostrem referents que intentem que surtin dels clàssics que ja es treballen a l’escola, procurem ser transversals i tenim el propòsit que l’experiència adquirida obri possibilitats.

EDATS

Els grups d’acompanyament creatiu es formen segons franges d’edat. Van des de P4-P5 a ESO.

CALENDARI

Els tallers segueixen el calendari escolar. Comencem el 16 de setembre i acabem el 22 de juny.

INSCRIPCIÓ

Les inscripcions estan obertes (mentres hi hagi places)

 • INSCRIPCIÓ es poden fer online omplint un senzill formulari. O bé podeu venir al local, enviar email (canxic@canxic.com) o whatsapp (678192759).
 • PAGAMENT MATRÍCULA: Cal fer el pagament de 20€ de matrícula (1 cop) per a considerar la inscripció feta. Aquest pagament puntual es pot fer en efectiu al local o bé fent ingrés al compte ES41 0081 0018 9900 0170 9581
 • Abans de començar el curs un/a tutor/a legal del menor l’ha de formalitzar venint a omplir i signar un full de dades i autoritzacions. 

PAGAMENTS MENSUALS

 • Els pagaments s’han de fer durant els 15 primers dies de cada mes.
 • Es poden fer en efectiu al local, o bé mitjançant ingrés o per domiciliació bancària.
 • En cas de rebut retornat (opció domiciliació) es cobrarà el recàrreg de 3€ que ens cobra el banc en aquests casos.
 • El setembre és l’únic mes que només es paga la meitat del preu.
X