Vídeotutorials personalitzats

Rosa de Sant Jordi

Per a entitats i empreses

Si la teva entitat o empresa ha d'anul·lar alguna activitat creativa, un vídeotutorial creatiu és un bon recurs per fer arribar a distància el teu missatge als teus usuaris.

Personalitzat i únic

Amb el vostre missatge i logo.
Ensenyem com fer una activitat creativa d'una manera amena, clara i entretinguda.

Clars i creatius

Creem infografia clara per als vídeos, amb la informació necessària per a dur a terme l'activitat i que arribi el teu missatge.

Emocions al vent. Fem un estel.

Diuen que hi ha llocs d’Àsia on escriuen desitjos als estels, i els fan volar perquè es compleixin. Nosaltres n’hem escrit diversos i els hem fet volar.

Cal Jonch, el Centre de Cultura per la Pau, ens ha encarregat aquest vídeotutorial dins els actes de Granollers Vila Oberta a la Pau 2020, quan es compleixen 82 anys del #BombardeigGranollers.

És una proposta educativa que convida els infants a construir estels i escriure-hi un missatge relacionat amb les emocions i sentiments que viuen aquests dies de maig 2020. Uns estels molt simples de construir i que volen sorprenentment bé! Fins i tot els podeu fer volar des de la finestra o balcó.

Fem un premsaflors

Hem creat aquest videotutorial per a la Biblioteca de Les Franqueses, que ha tingut la bona pensada d’encarregar-nos-el, ja que no podíem anar allà mateix a fer el taller.

L’han programat com a part dels actes de la Fira de Sant Ponç online que ha organitzat l’Ajuntament de Les Franqueses.

S’ha pogut veure al FLICKR de l’Ajuntament, i a les nostres xarxes socials.

Materials: El principal material és la fusta. Nosaltres la treurem d’una caixa de fruita. Si no teniu possibilitat d’aconseguir cargols i volanderes, sempre podeu apretar les fustes amb una cinta, corda o cinturó.

La rosa de Sant Jordi des de casa

És sorprenent lo bonica que pot quedar una flor feta amb… una ouera!! En aquest vídeotutorial aprendreu a fer una rosa de Sant Jordi a casa, amb només una ouera i una branqueta.

Com que no podem fer el taller a la Biblioteca de l’Ametlla, us hem preparat un tutorial per a fer una ROSA de Sant Jordi desde casa.
Gràcies a l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès i la Biblioteca Josep Badia i Moret per haver-nos fet aquest encàrreg a distància.

/// El va publicar la Bibliteca al seu Instagram @biblioametlla, i després l’hem penjat al nostre canal de Youtube.

Caseta de xocolata per LaMona.cat

És un tutorial per a fer una caseta de xocolata, una mona de Pasqua.

LaMona.cat porta 10 anys fent tallers de mones de xocolata: els infants vénen amb els se/ves padrin/es a Can Xic o a altres espais (centre cívic, cases particulars…) i aprenen a manipular la xocolata i fer la seva pròpia figura.

Són uns tallers divertidíssims que aquest any no hem pogut realitzar per la situació de confinament (març 2020). Per això ens hem decidit a fer aquest vídeotutorial que ha tingut molt èxit (més de 1000 visualitzacions en 5 dies).

Podeu descarregar-vos la plantilla aquí o a la pàgina de LaMona.cat

Comparteix a:

  • Client:Biblioteca de l'Ametlla, Biblioteca de Les Franqueses, Ajuntament de Granollers, LaMona.cat
  • Categories:
  • Habilitats:
    • Videotutorial
  • Comparteix a:
X