Construcció participativa de gran format

Rampes a les places!

Durant el mes de juny hem ajudat a construir rampes per als scooters i skates a la plaça Joan Oliver del barri de Can Bassa a Granolers. Les han construït i decorat els nens i nenes que han vingut a la plaça. Han après a medir, marcar, tallar, muntar i decorar les fustes.

Tot s’enmarca en el projecte A les places! de l’Ajuntament de Granollers, amb l’objectiu de promoure la vida en comú a les places.

@alesplaces

Informatiu de VOTV del dia 13 de juny de 2019

Jocs gegants

Els nois i noies del taller d’aquest juliol INVENTEM i CONSTRUÏM han dedicat aquestes 4 sessions al taller a crear jocs gegants de fusta.

Han fet jocs que posen a prova habilitats com punteria, equilibri, coordinació… els matetials emprars han sigut bàsicament fusta, cartró i suro. Els ha servit per projectar i crear i dur a terme el que es proposaven. Avui els hem tret a la plaça com a activitat lúdica familiar a la Festa Major Alternativa Saligarda, i hi han jugat nens de totes les edats amb les seves famílies. Han tingut molt bona acollida! Els hem de felicitar!!

Comparteix a:

Construïm entre totes a l'espai comú

Projectes que interpelen als veïns, i motiven els infants i joves a participar per a canviar l'entorn on viuen. Els empodera sobretot perquè construeixen "coses reals", que podran veure i utilitzar a la plaça o espais públics del barri. Sovint els duem a terme col·laborant amb els serveis socials o agents dinamitzadors de pobles o barris.

Construïm coses reals!

X