Dibuixem un arbre

Seguint Bruno Munari

Can Xic
Odoo Members

"Por fin ha terminado el invierno y del suelo, donde había caído una semilla, asoma un hilo vertical de color verde. El sol comienza a calentar y el pequeño brote, a crecer. Es un árbol pero todavía tan pequeño que nadie puede reconocerlo. A medida que va creciendo comienza a ramificarse, cada año surgen brotes nuevos en las ramas, de los brotes surgirán otras ramas, de las ramas otras hojas…"

Per dibuixar arbres al taller d'Acompanyament Creatiu 4-5 anys comencem plantant una llavor, i fent les petites arrels, la tija primeta, i l'anem fent més i més gruixuda, i el dibuix, al carbonet, comença a ramificar. Després, amb elgroc i el blau, fem diferents verds que seran les fulles.

Odoo Members


"Dibujar un árbol" és un dels llibres més coneguts de l'artista italià Bruno Munari. Amb claretat, simplicitat i humor, Munari ens explica com són els arbres, per així poder-los dibuixar amb totes les seves particularitats. ANTI l'edita en castellà per primera vegada. Can Xic vam participar en el finançament de l'edició espanyola, contribuint a la campanya de Verkami que els editors van organitzar, i n'estem molt contents!​